Administratiekantoor Claudia
Vele handen maken licht werk!

Gastenboek 

Ik zou het erg fijn vinden als u een bericht achter laat in mijn gastenboek. Echter in verband met spam berichten ben ik genoodzaakt deze berichten pas na goedkeuring te plaatsen.

Mocht u een kritische noot hebben mag dit natuurlijk vermeld worden, echter hoop ik dat u mij dit in een eerder stadium al heeft later weten zodat ik dit direct met u kan oplossen!  

  

Gastenboek

Serpil Gukcek
10-12-17 22:13:51
Sinds ik in contact ben gekomen met administratiekantoor Claudia, heb ik rust in me. Als ZZP-er, had ik nogal vragen betreft ondernemen. Claudia toont oprechte interesse in mijn hulpvraag en denkt graag met me mee. Ben haar dankbaar voor de tools die ze gemaakt heeft om overzicht te creëren in mijn financiële situatie en het persoonlijk advies die ze me geeft.
Marloes Brandsma
14-11-17 07:57:45
Inmiddels alweer een jaar klant bij circe en ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben! Als rijschoolhouder ben ik liever bezig met mijn leerlingen lesgeven dan met de rompslomp van de administratie. Claudia houdt alles voor me bij, de betalingen van leerlingen, uren registratie en alle overige administratieve zaken die komen kijken bij het hebben van een rijschool. Hierdoor hou ik tijd over om bezig te zijn met wat ik het liefste doe, namelijk lesgeven. En dat ook nog tegen een scherp tarief. Dik tevreden !
Opmerking:
Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Uiteraard sta ik je ook onder mijn nieuwe naam Administratiekantoor Claudia net zo van dienst als je gewend bent!
Rob Koelemeijer
20-01-17 10:26:11
Hoi Claudia,

Goed bezig!

Uit mijn ervaring met jouw manier van werken, denk ik dat de klanten die met jou in zee zullen gaan heel tevreden over je zullen zijn.

Veel succes!

gr. Rob
Wim Prins
17-12-16 14:00:18
Beste Claudia,
Gefeliciteerd met je nieuwe uitgebreide webside.
Het geeft een bijzonder duidelijk en overzichtelijk beeld van wat jij de klanten kunt bieden.
Wij wensen je heel veel succes met Circe!
Familie Prins